Kiełbaskę trzeba cienko pokroić w plasterki
używam grubych kresowiaków z indyka (świetnie też nadają się na grilla!)
dla osób z bardzo ścisłą dietą podaję niżej zdjęcie składu owych kiełbasek:
dla osób z bardzo ścisłą dietą podaję niżej zdjęcie składu owych kiełbasek:
podsmażam kiełbaski na oleju rzepakowym Beskidzkim
(ponoć jedyny wiarygodny co do składu i zdrowszy niż oliwa z oliwek!)
z obu stron
w międzyczasie ketchupem smarujemy spód do pizzy
można posypać ketchup przyprawami (polecam przyprawy z ekologicznych sklepów bez glutenu i bez glutaminianu sodu, ja takie kupiłam w www.evergreen.pl)
układamy na nim podsmażone plasterki kresowiaka
a na nich plastry serka tofu
podgrzewamy w mikrofali pod przykryciem nie dotykającym wierzchu pizzy
smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz